Mistä kaikki alkoi

Komeron tarina juontaa juurensa Siilinjärvelle, Kuopion kupeeseen. Osallistuminen Suomalainen Menestysresepti 2021 -kilpailuun ja siinä sijoittuminen toiseksi toi Komerolle laajan näkyvyyden ja myymäläjakelun. 

Alkuvuodesta 2025 Komero-brändi siirtyi PNM-Chipsters Oy:lle, ja samalla uusi luku Komeron tarinassa sai alkunsa. Haluamme antaa upealle ja leikkisälle brändille sen ansaitseman uuden alun, vaalien sen juuria, mutta tuoden mukaan uusia ratkaisuja ja mahdollisuuksia. Komeron ydin pysyy samana: tuoretta, terveellistä ja ravitsevaa ruokaa, joka tekee arjesta helpompaa ja maukkaampaa.

Nykyään tuotteet valmistetaan Porvoossa ja tuotevalinnoissa suositaan paikallisia, kotimaisia raaka-aineita aina kun mahdollista. Esimerkiksi tofuannoksissamme käytämme kotimaista Jalotofua, joka sopii täydellisesti arjen laadukkaisiin aterioihin.

Olemme ylpeitä saadessamme esitellä uudet Komero-tuotteet: Teriyaki-kanaa ja kasviksia sekä Tofua ja Hoisin-nuudeleita. Jotta arkiruokailu on laadukkaampaa ja herkullisempaa.

Ja tämä on vasta alkua.

 

Kun haluat syödä jotain järkevää