HALUAMME HELPOTTAA SINUN ARKEA

HALUAMME TARJOTA PARHAAN TAVAN VALMISTAA HERKULLISTA JA TERVEELLISTÄ RUOKAA KOTONA! KOMEROFOOD TARJOAA ILOA JA ELÄMYKSIÄ ARKEEN YHDESSÄTEKEMISEN KAUTTA JA YMPÄRISTÖÄ ARVOSTAEN.

KomeroFood perustettiin vuonna 2015, ratkaisemaan monien perheiden tunnistama ongelma: ”Mitä tänään syödään?”. Tähän ikuisuuskysymykseen KomeroFoodin perustaja Pekka Nuutinen lopulta kyllästyi kierrellessään taas kerran kaupassa. Kaverin kanssa keskusteltuaan Pekka soitti huippukokki Henri Alénille, jota ei ollut koskaan tavannut, kasasi tiimin, ja KomeroFood oli syntynyt.


Perustamisestaan lähtien KomeroFood on tuonut iloa ja helpotusta jo kymmenien tuhansien ihmisten arkeen! KomeroFood tarjoaa ruokakaupoista ostettavia ateriapakkauksia, joissa on Henri Alénin resepti ja kaikki raaka-aineet kahden-kolmen henkilön ateriaa varten. 


Pyrimme siis tarjoamaan helpon ja yksinkertaisen vaihtoehdon ruuan valmistukseen, unohtamatta ekologisuutta ja terveellisyyttä. Raaka-aineiden sopivalla määrällä, pyrimme minimoimaan ruokahävikin määrän. Tuotteemme pakkaamme mahdollisimman kierrätettäviin materiaaleihin.

 

Toimipisteemme sijaitsee Siilinjärven Toivalassa. KomeroFood työllistää tällä hetkellä kokopäiväisesti neljä henkilöä, ja pyrimme kasvamaan nopeasti seuraavien vuosien aikana.


Tavoitteita kanssamme toteuttamassa muun muassa: Kalavapriikki, Mauste-Sallinen oy, Lihatukku Veijo Votkin oy, Matti Tamsi oy, Polar Shiitake oy ja Planti. Pyrimme suosimaan kotimaisia ja vastuullisia tuottajia.